torsdag, 18 oktober 2018 06:54

Nu har även Göteborg en ParkerStore butik

Written by
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Publicerat: 18-10-18
HydSupply Gteborg
Torsdag den 4:e oktober öppnades en ny ParkerStore på Ruskvädersgatan 6 i Vädermotets (tidigare kallat Biskopgårdens) industriområde på Hisingen i Göteborg. Parker har saknat en distributör med möjlighet att ha en ParkerStore i Göteborg, och när HydSupply samtidigt hade ambitionen att etablera sig i området kunde man snabbt gå från tanke till verklighet.

Detta är HydSupplys tionde ParkerStore, man driver sedan tidigare ett antal butiker runt om i landet.
Kunderna är i första hand inriktade på service och eftermarknad inom industri samt marina och mobila applikationer. Det gör att butiken med sina idag fem anställda med lång och blandad erfarenhet av hydraulik och hydrauliktillbehör blir en viktig aktör i området.
Ansvarig och platschef för butiken är Ronald Blomgren, i branschen mer känd som ”Modde”. Han tycker att etableringen känns helt rätt:– Med vår stora kunskap och långa erfarenhet, hög kvalitet på produkter och viljan att ge bästa service, vet våra kunder att ”vi kan det”. Dessutom känner vi oss trygga och stolta över att tillhöra en större spelare som finns i hela landet. Stödet från Parker betyder väldigt mycket.
Efter att ha smygstartat så var det alltså officiell invigningsfest i början av oktober. Mellan 100 och 120 besökarepasserade röda mattan, med ballonger och musik. Sedan bjöds de på grillad burgare, dryck samt kaffe och kanelbullar. Man kunde underhålla sig med spel och tävlingar samt lite ”gôtt hydrauliksnack”.
- Det här känns roligt och bra. Kul att äntligen ha kommit hit, det har vi jobbat hårt för att göra, säger “Modde” innan han hälsar ytterligare en gäst välkommen.

Read 758 times Senast ändrad torsdag, 25 oktober 2018 06:54