måndag, 05 november 2018 07:24

Ulf Helles affärsutvecklingschef på SMC

Written by
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Publicerat: 18-11-05

- Spännande att få jobba hos världsmarknadsledaren, säger Ulf Helles, en känd profil på den svenska pneumatikmarknaden som nu tackat ja till ett jobb som affärsutvecklingsched på SMC.


Ulf Helles började i pneumatikbranschen på dåvarande Mecman 1986. Han har sedan dess haft många olika tjänster inom Rexroth Mecman och Bosch Rexroth. När han som chef för pneumatikdivisionen 2013 fick frågan om han ville följa med till Aventics, som blev resultatet av försäljningen av pneumatikdivisionen, tackade han med entusiasm ja och var under 4 år VD för Aventics säljbolag i de nordiska länderna.
- Det känns fantastiskt spännande att få jobba hos världsmarknadsledaren. SMC har ett enormt produktprogram och en produktionsapparat som förser kunder över hela världen med produkter i rätt tid.  Det märks att man har koll på hela värdekedjan där man till och med extruderar sina egna aluminiumrör till cylindrarna och utvecklar alla produkter ”in house”. När jag började som konsult hos SMC för snart ett år sedan kände jag direkt en skön stämning i gänget och beslutet att tacka ja till en fast tjänst kändes givet, säger Ulf.

Read 525 times Senast ändrad torsdag, 22 november 2018 09:10