Annonsera

 

Annonsera i Skandinaviens enda branschtidning för hydraulik och pneumatik - det kommer att bli en lönsam investering för dig.

Konstruktörer, produktionstekniker, underhållstekniker, inköpare och andra som på olika sätt har behov att veta vad som händer inom hydraulik- och pneumatikområdet läser Fluid scandinavia. Vi har vid uppprepade tillfällen hört från våra läsare att de sparar Fluid scandinavia under lång tid för att kunna läsa en artikel eller för att kunna ha som stöd vid en diskussion. Anledningen är att artiklarna är författade av branschfolk som står mitt uppe i både problemet och dess lösning.
Detta i sin tur innebär att inte bara artiklarna utan även annonserna blir långlivade eftersom de också blir exponerade många gånger. Därför är annonsering i det branschorgan Fluid scandinavia utgör, en mycket lönsam investering- speciellt om införanden sker kontinuerligt.

Du kan du också annonsera med en "banner" med länk på vårt månatliga nyhetsbrev eller på den här hemsidan. Priser och instruktioner finner du på länken nedan.


 

Annonsprislista för 2024

  
   
   
   
   

 


 

 

   
    
    
    
    
    
    

Annonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.