Branschnyheter
A Svenska
Internationella

Hydroscand expanderar med ny butik i Strömsund

Publicerat 2023-11-28
från Hydroscand
Hydroscand expanderar! Fredag den 1 december öppnar Hydroscand AB sin nya butik i Strömsund, belägen på Torsgatan 5.

Hydroscand köper in eldrivna bussar för Shelf Refill

Publicerat 2023-11-23
från Hydroscand
Hydroscand köper in eldrivna bussar som del av sitt hållbarhetsarbete. Bussarna är av modellen Volkswagen ID. Buzz och används för tjänsten Hydroscand Shelf Refill i Göteborg och Örebro.

Effektiv och Hydroscand Automotive: Framgångsrik rekrytering och bemanning

Publicerat 2023-11-21
från Hydroscand
Effektiv har stärkt sitt samarbete med Hydroscand Automotive och tillsammans har de skapat en imponerande framgångssaga. Parterna inledde sitt samarbete sommaren 2022 med målet att bemanna upp produktionen med kompetenta montörer och implementera ett tydligt arbetssätt för att ge kunden stabilitet i personalstyrkan genom inhyrning av rätt kompetens. Samarbetet inkluderar även direktrekryteringar.

Hydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna

Publicerat 2023-11-14
från Hydroscand
Hydroscand AB fortsätter sin framgångsrika expansion och stärker sin närvaro i landet. Hydroscand SlangExpress finns nu i Ludvika, vilket innebär att Hydroscand täcker hela Dalarna med sin mobila slangservicejour SlangExpress.

Hydroscand AB investerar i medarbetarnas säkerhet genom personlarm

Publicerat 2023-11-07
från Hydroscand
Hydroscand tillkännager stolt sin senaste åtgärd för att säkerställa sina medarbetares trygghet och säkerhet. Genom att tillhandahålla personlarm kopplade till SOS Alarm för servicetekniker och butikspersonal som arbetar ensamma vill Hydroscand AB skapa en trygg arbetsmiljö och möjliggöra snabb kontakt med räddningstjänsten vid eventuella olyckor eller hotfulla situationer.

Hydroscand AB certifieras av Great Place to Work

Publicerat 2023-10-31
från Hydroscand
– Vi är glada och stolta över att bli certifierade av Great Place to Work. Våra medarbetare är vår största tillgång och det är roligt att få bekräftelse på att de trivs på Hydroscand, säger Mona Frisk, HR-chef på Hydroscand AB.

Hydroscand satsar på jämställdhet – erbjuder gratis mensskydd

Publicerat 2023-10-26
från Hydroscand
Hydroscand visar sitt engagemang för jämställdhet och social hållbarhet genom att erbjuda gratis mensskydd på arbetsplatsen till sina medarbetare. RedLocker finns nu tillgängligt för alla kvinnor på Hydroscand.

Hydroscands slangskydd i textil skapar säkrare arbetsmiljö

Publicerat 2023-10-19
från Hydroscand
När en hydraulslang går sönder kan det leda till allvarliga olyckor och skador. Hydroscands slangskydd i textil för hydraulslangar minskar risken för att en olycka inträffar och skapar en säkrare arbetsmiljö.

Hydroscand installerar elladdstolpar vid alla sina butiker i Sverige

Publicerat 2023-10-10
från Hydroscand
Som del av sitt hållbarhetsarbete investerar Hydroscand AB i utbyggnad av laddinfrastruktur vid alla sina butiker i Sverige. Detta initiativ markerar Hydroscands engagemang för hållbar mobilitet och sitt ansvar att vara en del av den gröna omställningen.

Hydroscands hållbarhetsarbete värdigt en bronsmedalj av EcoVadis

Publicerat 2023-10-06
från Hydroscand
Hydroscand AB har återigen tilldelats EcoVadis bronsmedalj för sitt hållbarhetsarbete. En utmärkelse och medalj som bekräftar att Hydroscand AB medvetet och aktivt arbetar för en hållbar affärsutveckling.

Sidor