Branschnyheter
A Svenska
Internationella

Hydroscand övertar hydraulverksamhet i Oskarshamn

Publicerat 2024-06-11
från Hydroscand
Hydroscand AB har glädjen att meddela att de från 3 juni övertar Gustafssons Uthyrning AB:s hydraulverksamhet i Oskarshamn, en strategisk utvidgning som stärker företagets närvaro och serviceutbud i regionen. Detta är en del av Hydroscands engagemang för att kontinuerligt erbjuda högkvalitativa och tillgängliga lösningar inom hydraulik och industriella komponenter.

Hydroscand lanserar SlangExpress servicebåt för ökad tillgänglighet och snabbare service

Publicerat 2024-06-05
från Hydroscand
Hydroscand utvidgar sin fordonsflotta med en servicebåt för att öka sin mobila slangservice SlangExpress tillgänglighet ytterligare. Det nya tillskottet gör det möjligt för Hydroscand att erbjuda snabbare service till kunder i båt eller på öar och skärgårdsmiljöer i Göteborg med omnejd.

Effektivitet och automatisering: Hydroscand leder vägen med Shelf Refill

Publicerat 2024-05-30
från Hydroscand
Hydroscand leder vägen med Shelf Refill, en automatiserad VMI-tjänst för hantering av slang och ledningskomponenter. Tjänsten skapar en smidig och produktiv verksamhet genom skräddarsydda lagerlösningar, vilket minskar risken för driftstopp och ökar produktiviteten.

Hållbarhet på Hydroscand

Publicerat 2024-05-23
från Hydroscand
Hållbarhet är en strategisk prioritet för långsiktig lönsam tillväxt på Hydroscand. Hydroscand har publicerat sin hållbarhetsrapport för 2023. Genom att integrera hållbarhet som en naturlig del av verksamheten strävar Hydroscand efter att bidra till en bättre miljö samtidigt som det ökar företagets konkurrenskraft.

Hydroscand lanserar ny livsmedelsslang

Publicerat 2024-05-16
från Hydroscand
Hydroscand lanserar Foodmaster GLIDE, en flexibel sug- och tryckslang för fettfri livsmedelsproduktion. Efter succén med sitt nya sortiment av livsmedelsslangar, utökar nu Hydroscand sitt erbjudande. Foodmaster GLIDE har låg friktion, lång livslängd och kan anpassas med kopplingar efter kundens behov.

Hydroscand optimerar sin rörbockningsproduktion

Publicerat 2024-05-07
från Hydroscand
Hydroscand optimerar sin rörbockningsproduktion i Hudiksvall med ett nytt automatiskt höghöjdslager, vilket frigör produktionsyta och säkerställer kvalitet. Investeringen möjliggör effektivare produktionsflöde och avancerade kundprojekt. Ombyggnationer har även genomförts för att ytterligare effektivisera verksamheten.

Nya smörjfetter från Hydroscand

Publicerat 2024-05-02
från Hydroscand
Hydroscand lanserar nya högkvalitativa smörjfetter skräddarsydda för att främja långsiktig maskinprestanda och användning i känsliga miljöer. De nya smörjfetterna är förtjockade med kalcium, istället för det traditionella litium, vilket presterar bättre på många punkter. Målet är att erbjuda pålitliga och hållbara lösningar för att förlänga maskiners livslängd och minska miljöpåverkan.

Säkerhet först: Hydroscands engagemang för en säkrare arbetsmiljö

Publicerat 2024-04-25
från Hydroscand
En säker arbetsmiljö är en hälsosam arbetsmiljö. Hydroscands engagemang för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen skapar säkrare arbetsplatser och bättre arbetsmiljö för sina kunder och medarbetare.

Hydroscand lanserar klimatsmart trädgårdsslang, Garden Eco

Publicerat 2024-04-18
från Hydroscand
Hydroscand lanserar Garden Eco, en klimatsmart trädgårdsslang med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Garden Eco är tillverkad av återvunnet material och fri från skadliga kemikalier. En hållbar och pålitlig lösning för trädgårdsentusiaster.

Hydroscand Special Hoses producerar unik adapter med CNC-svarv

Publicerat 2024-04-11
från Hydroscand
Hydroscand Special Hoses i Motala producerar skräddarsydda adaptrar med avancerad CNC-svarvteknik. Deras senaste framgång är en rostfri adapter skapad för en kunds betongsprutningsapplikation. Hydroscand erbjuder högkvalitativa komponenter och innovativa lösningar, och är en pålitlig partner som förstår och anpassar sig till kunders behov.

Sidor