Nyheter

Nyheter

Från pneumatik till automation

Pneumatiken är idag en fundamental del av industrin automatisering och tillsammans med digitaliseringen öppnas många spännande dörrar framöver. Utvecklingen från det att vi började använda våra lungor för att trycksätta luft, och exempelvis skickade iväg små... Läs mer

Efter de senaste släppen av innovativa produkterna för mekatronik, har Metal Work beslutat att lägga focus år 2020 på de grundläggande komponenterna för pneumatik & automation:  ”Luftberednings enheten”.

 

... Läs mer

Filtertechnik Ltd bygger vidare på det prisbelönta produktprogrammet Particle Pal, fältmässiga analysinstrument för Oil Condition Monitoring. Nu lanseras Particle Pal Lab, en stationär partikelräknare med den nya digitala bildhanteringstekniken och med ”smarta funktioner”.

Particle Pal programmet... Läs mer

SMC Automation lanserar en serie magnetgripdon, MHM, för hantering av tex perforerade plåtar och arbetsstycken med ojämna ytor. Magnetgripdonet MHM är ett perfekt komplement till vakuum när det gäller materialhantering

Sortimentet innehåller 4 olika storlekar, med hållkrafter upp till 1000 N. För att passa i... Läs mer

WEG har utökat vridmomentsomfånget för sin WG20-serie med kugghjulsmotorer för att täcka vridmoment mellan 50 och 18 000 Nm. WG20 består av skruvhjulsdrev, parallellaxeldrev och koniska drev och är det första kugghjulsmotorsortimentet som har utvecklats helt i WEGs regi.

 

... Läs mer

De nya spolarna Från ATAM med dubbel lindning säkerställer att inga elektromagnetiska störningar uppkommer trots varierande matningsström.

Tekniken för den nya spolserien baseras på två koaxiella lindningar. Alla potentiella  strömmar  som kan störa det "huvud" -fält som genereras av den... Läs mer

SIRIT kopplingar är framtagna för att användas på kommersiella fordon (CV) så som lastbilar, släp, bussar, traktorer och tillverkade med hög standard genom en rigorös produktionsprocess och en slutlig test applicerad på 100% av de producerade delarna.

 

... Läs mer

Den nya IQAN-programvaran med Simulink-integrering har utvecklats för att snabba på innovationer inom elektronisk styrning för mobila maskiner som används inom jordbruk, anläggning, skogsbruk, materialhantering och transport.

 

... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.