Nyheter

Nyheter

Lars Ögren som har varit VD på ARGO-HYTOS sedan 2008 går i pension den 1 Juli 2021. Han efterträds av Lars Fredenwall som tar klivet från försäljningschef till VD.

Lars Fredenwall har arbetat med hydraulik sedan 1991, först i produktion och från 1996 med teknisk försäljning. 2009 började Lars arbeta på ARGO-... Läs mer

Den 1 juni kommer Lars Petterson, med erfarenhet från Dunlop, HydraSpecma och PMC/INAB att börja arbeta på ARGO-HYTOS.

Gennem de seneste par år er cylinderne vokset hos Fjero A/S i Skive. Det giver sine udfordringer, dog de positive af slagsen, da vi har investeret i nye montage faciliteter og løftekapacitet, samt øvrige hjælpeværktøjer til personalet.

 

... Läs mer

Trans-Auto AB Södertälje har ingått ett samarbete med tyska OELCHECK GmbH att representera deras laboratorietjänster på svenska och norska marknaden.

Denna tjänst kommer att komplettera vårt produktprogram Oil Condition Monitoring- och filterprogram på ett mycket positivt sätt och bekräftar... Läs mer

COT-Clean Oil Technology AB har ingått ett Supply & Purchase agreement med HYDRASPECMA AB,

HydraSpecma kommer som vår Prime Partner att sälja, marknadsföra och serva COT´s produkt program i norden

 

... Läs mer

Det er 20 år siden, automationshuset Bila A/S med hovedkontor i Danmark, leverede sin første robot til den norske lakseindustri. Den norske fremstillingsindustri vælger stadig i stor stil robot og automationsløsninger fra Danmark, når produktion og logistik skal optimeres.Det får nu Bila til at etablere en afdeling... Läs mer

Digital Tech Summit samlar över 5000 beslutsfattare, ingenjörer, företag, akademi, startups, investerare och studenter, och omdefinierar tekniskt ledarskap ...

 

Läs mer

Omron Industrial Automation Europe har underskrevet en distributionsaftale med den danske producent af gribere til kolllaborative robotter, OnRobot. Til sine kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) kan Omron således nu tilbyde OnRobots produkter, som kan integreres fuldt ud med deres kollaborative robot.... Läs mer

Bosch Rexroth planerar att lägga ned sin fabrik i Älvsjö, Stockholm, innan slutet av 2022. I Stockholmsfabriken produceras hydraulcylindrar för industriella applikationer till den europeiska marknaden. 

 

... Läs mer

Nya EasyE-i är underhållsfri och erbjuder både enkel installation och enkel kontroll över systemet. Med hjälp av ett stort antal anpassningsbara inställningar finns det möjlighet att skräddarsy rörelselösningen efter specifika behov och applikationer.

 

... Läs mer

Majoriteten av alla order från Hydroscands centrallager i Stockholm, plockas med hjälp av robotar i ett automatiserat Autostore-lager. Nu har Hydroscand gjort ytterligare en satsning i systemet för att öka kapaciteten i takt med att bolaget expanderar och försäljningen via e-handeln ökar.

 

På... Läs mer

Det nya I / O-systemet med IP65 / IP67 tillåter kraftfulla in- / utgång moduler och befintliga ventilterminalgränssnitt som ska integreras till det överordnade systemet.

 

... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.