Nyheter

Nyheter

VD Mikael Andersson kombinerar nu sin roll hos HydX med rollen som vicepresident för Volito Automation Sverige, med ansvar för Volito Automations svenska affärsområde. 
I samband med den strukturella förändringen av organisationen tar Mattias Salomonsson över det operativa ansvaret för HydX AB som... Läs mer

Denna innovativa hybridteknik, som kombinerar permanentmagnet- (PM) och synkronreluktansmotorteknik (SynRM), kommer att revolutionera olika branscher genom att ge högre effektivitet över alla hastigheter jämfört med konventionella induktionsmotorer.

 

... Läs mer

- HydX välkomnar Daniel Enggren 45 år, som i slutet av januari påbörjade den nya tjänsten som produktchef för blocklösningar hos oss. Han är baserad på vårt Stockholmskontor i Hammarby Sjöstad. Vi är också glada över att Eskild Jensen, 59, gör honom sällskap i vår nya satsning på ventilblock. Även han har sin bas i... Läs mer

engcons nya styrsystem DC3 tar stora steg framåt vad gäller kompabilitet med de ledande grävmaskinstillverkarna världen över. engcon har under de senaste åren utvecklat ett helt nytt styrsystem för grävmaskiner, DC3.

 

... Läs mer

Fra den 13. til den 15. marts omdannes Odense Congress Center til et sandt mekka udi robotter, droner og automatisering. Det sker i forbindelse med eventet R-24, der samler den europæiske robotindustri. 100 udstillere står klar til at præsentere nyheder, trends og tendenser; og udstillerdelen suppleres af et... Läs mer

Hydac kan med en innovativ mjukvara och engagerade experter, hjälpa er att implementera en proaktiv underhållsstrategi, som säkerställer tillförlitligheten och effektiviteten på dina tillgångar, samtidigt som du sparar tid och resurser.

 

... Läs mer

Spara utrymme och minska dina cykeltider med SMC:s nya elektroniska flödesregulator SMC lanserar nu en innovativ luftflödesregulator för applikationer som till exempel målning, förpackning och svetssystem inom alla branscher, i synnerhet fordon och livsmedel.

 

... Läs mer

Se artikeln som beskriver hur WEG levererade en nyckelfärdig lösning för vattenrening, som spelar en viktig roll i försörjningen av en tredjedel av Londons vatten. WEG:s lösning omfattade skräddarsydd teknik och en robust leveranskedja, vilket avsevärt förbättrade anläggningens kritiska vattenapplikation.

... Läs mer

Denna nya variant har genomgått förbättringar med en behandling på gavlarna, vilket ytterligare förstärker dess motståndskraft mot salt och kyla. 

 

Läs mer

Nu när det börjar bli ljusare igen och snön äntligen börjar försvinna tar vi oss an nya nummer av tidningen. Det första numret har tema Hållbarhet vilket är ett väldigt brett begrepp som nog alla har en egen idé om vad det egentligen innehåller. För att visa på olika vinklar av hållbarhet i hydraulikbranschen har... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.