Nyheter

Nyheter

Lars Wiklander tillträdde rollen som Inköpare den 26 april. Närmast kommer Lars från finansbranschen där han jobbade med placeringar och pensioner, varav de senaste fem åren på Nordea.

 

Läs mer

Hydroscand Group AB förvärvat 100% av aktierna i Anderstorp Hydraulik AB, ett av Sveriges ledande bolag inom hydrauliksystem och service. Bolaget omsätter cirka 75 miljoner SEK, med en god lönsamhet. Huvudkontoret ligger i Anderstorp.

 

... Läs mer

Voith förvärvar 79,5% av aktierna i ARGO-HYTOS. Den fortsatta medverkan av de två tidigare ägarna Christian Kienzle och FSP CAPCELLENCE sänder en stark signal om att ARGO-HYTOS konsekvent och kontinuerligt kommer att fortsätta sin framgångsrika väg i en ny ägarstruktur. "ARGO-HYTOS har hittat sitt nya hem som... Läs mer

En uppdaterad version, WEO 420, finns nu tillgänglig för att komplettera den befintliga WEO. Den har 420 bar max arbetstryck, en zink-nickel ytbehandling för ökad korrosionsbeständighet och HNBR tätningar som tillåter högre temperaturer

 

... Läs mer

Hydrauliska testnipplar och testslangar i serierna STAUFF Test 20 och STAUFF Test 15 av stål och rostfritt stål kan som tillval förses med färgmarkeringsringar.

 

Läs mer

Här förklarar Marek Lukaszczyk, marknadschef för Europa och Mellanöstern hos WEG, varför och hur motorkonstruktioner och innovationer alltid inneburit en strävan efter nya effektivitetsnivåer.

 

- Polymerer har unika egenskaper som kan visa sig användbara i elmotorer

 

... Läs mer

Nya konfigurationer för ATAMs ingjutna kontakter och nyutvecklade spolar med yttre metallförstärkning

 

De ingjutna spolarna är tillgängliga med skyddsgrad IP69K, sortimentet kan konfigureras med olika elektroniska kretsar och även levereras för plug-in installationer

 

De... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.