Nyheter

Nyheter

2021-01-04

Övertar Trans-Auto AB försäljningen av Hydraulik och Industriväxlar från tidigare Dana Brevini SAC (Service and Assembly Centre) tidigare Svenska Brevini AB

2020-12-01

Övertar Trans-Auto AB försäljningen av Donaldson hydraul-och fordonsfilter samt SF-... Läs mer

Delta Computer Systems tillkännager en ny hårdvaruversion, den nya RMC200 Lite. Samtidigt släpper de en mjukvara och motsvarande firmware uppdatering till RMCTools som nu möjliggör kontroll av upp till 50 fysiska axlar, det maximala antalet axlar som går att ansluta till RMC200 B15-basmodul.

 

... Läs mer

Sunfab har från 1 november landsatt en ny organisation vid fabriken i Hudiksvall. 

Syftet med förändringen är att förbättra och effektivisera vårt dagliga arbete.

– Förändringen ger oss en tydligare organisation gällande process och support vilket i bidrar till att vi står redo att anta... Läs mer

Parker lanserar en ny kylningstorkarserie med lågt GWP (Global Warming Potential) för effektiv borttagning av vattenånga från tryckluft

Parker Hannifin introducerar två nya kylningstorkarserier, PSE (Polestar Smart-E) och SPS (Starlette Plus-E), för att uppdatera sitt kompletta sortiment av kylningstorkar,... Läs mer

Nordens største robotmesse skulle have slået dørene op for besøgende i marts 2021, men et stigende smittetal og regeringens skiftende restriktioner har gjort det vanskeligt at gennemføre messen som planlagt.
-Vi har set frem til at afvikle en helt unik messe i Odense Congress Center – en messe, som... Läs mer

Eaton lanserar sin SFX programmerbara säkerhetsstyrenhet för stationära och mobila hydrauliksystemstillämpningar. Med en robust mekanisk design och oöverträffad flexibilitet ger SFX-styrenheten OEM-tillverkare möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt utveckla och certifiera funktionssäkra... Läs mer

Nu lanserar SMC en kompakt och ergonomisk joniseringspistol för snabb neutralisering av statisk elektricitet. Det går att välja kontinuerligt flöde eller pulsblåsning och luftflödet är justerbart. Med hjälp av LED-indikering får användaren kontinuerlig driftstatus.

 

... Läs mer

Tidigare i år lanserade Bosch Rexroth konceptet Certified Excellence - en global standard för certifierade partner. Nu välkomnar vi även Anderstorp Hydraulik AB som en certifierad partner inom området Distribution.

 

... Läs mer

Hydrauliska handpumpar kan enkelt komma upp i tryck på flera hundra bar, och i många applikationer byts använda verktyg då och då – till exempel i hydraulisk räddningsutrustning.

 

... Läs mer

Dunlop Hiflex stärker organisationen i Skandinavien med ny försäljningsdirektör för Sverige samt ny COO för Skandinavien och 2 nya Marknadssegmentschefer för industrislang. Samtidigt görs en nysatsning för Service Centret i Växjö med ny personal och uppfräschning av butik och produktsortiment.

 

... Läs mer

ISOLine KA/802000 i rostfritt stål är den mest robusta och pålitliga cylindern för användning i tuffa miljöer och i livsmedelsindustrin.

 

Läs mer...

Ett Steer-by-Wire-system där den hydromekaniska anslutningen mellan ratten och styrningscylindrarna ersätts med elektronik möjliggör en hytt fri från hydraulik, enklare montering och ökad komfort för föraren.

 

... Läs mer

Det börjar bli allvarligt; klimatförändringen är nu obestridlig. Om industrin ska fortsätta att tillverka produkter och tillhandahålla säkra jobb måste effektiviteten i tillverkningsprocesserna förbättras massivt. Med nya systemdesigner baserade på AX-tekniken visar Bucher Hydraulics hur detta kan uppnås med... Läs mer

Eigenbrodt AB och Trans-Auto AB har ingått ett avtal som omfattar en övergång av Eigenbrodts försäljning av filter från Donaldson och SF-filter till Trans-Auto. Affären syftar till att långsiktigt stärka och utveckla filterförsäljningen från bolagen.

 

... Läs mer

HydraSpecma upplever ett bättre tredje kvartal än förväntat och höjer samtidigt förväntningarna på årets omsättning och resultat

 

Läs mer...

- Tredje kvartal 2020 har for HydraSpecma udviklet sig bedre end forventet. Afsætningen af løsninger til vindmøller og andet stationært materiel har været fastholdt på et godt niveau, og aktiviteten inden for kørende materiel hos de store globale kunder har bedret sig hurtigere end forudset.

 

... Läs mer

SCFF-serien erbjuder användarna ett antal fördelar, allt från frånkoppling med lågt läckage till undvikande av luftbubblor i samband med anslutning. Snabbkopplingarna, som är testade i enlighet med ISO 7241-2, är lättrengjorda och mycket platta.

 

... Läs mer

Cylindrar för lastbilsindustrin skapade för ISO 15552 finns nu med ett stort utbud av tillbehör.

Cylindrarna finns i serie 3 och typ A versioner, och för omgivningstemperaturer på -25 ° C och -35 ° C

 

Läs... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.