Nyheter

Nyheter

Ellinor Sandegren började arbeta på Hydac i mitten av augusti. Hon ingår i System OEM - teamet, med placering i Spånga och vi ser fram emot vårt arbete tillsammans.

 

Läs mer...

Hydroscands nya PA12 svetsslang är en flexibel två-lagers pneumatikslang som är framtagen för installationer där svetsning och gnistbildningar förekommer. Manteln på slangen är tillverkad av självsläckande material och är brandklassad enligt UL 94 V0.

 

... Läs mer

Vatten är en livsnödvändighet och finns inte bara i sjöar och vattendrag. En vuxen människa består till ca 60% av vatten och barn ända upp till 80% men också den luft vi andas innehåller mängder med vatten.

 

... Läs mer

PMP Arcos OY utvecklar och säljer oscillatorer och andra specialprodukter till framför allt pappers- och massaindustrin på en global marknad.

Arcos Hydraulik och PMP Arcos OY har sedan många år en framgångsrik affärsmässig relation och förvärvet är ett naturligt nästa steg.

 

... Läs mer

Den nya online-konfiguratorn på Stauffs webbplats hjälper hydraulikkonstruktörer välja rätt hydraulfilter för sitt aktuella projekt i några, intuitivt förståeliga steg. Konfiguratorn gör också underhållsarbetet mycket enklare för underhållspersonal som behöver ett ersättningsfilter för ett befintligt system... Läs mer

Hydroscand har expanderat kraftigt de senaste åren och har nu vuxit ur de nuvarande lokalerna i Uppsala. Snart flyttar därför butiken till större, mer lättillgängliga lokaler i den nya stadsdelen Östra Fyrislund.

 

... Läs mer

Filterteknik Sverige fortsätter växa och öppnar upp för den finska marknaden. Det finska bolaget, Filterteknik Suomi Oy, finns redan och nu pågår arbetet med att hitta rätt ansvarig säljare som kan ta sig an den finska marknaden

 

... Läs mer

Med appen IQANgo kan servicetekniker eller maskinägare ansluta trådlöst till IQAN-moduler i sina maskiner och därigenom utföra många olika åtgärder, såsom att kontrollera systemstatus och felsöka problem eller larm.

 

... Läs mer

Det nya sortimentet omfattar den kompakta tryckluftscylindern DIN ISO 21287 som är utrustad med positionsavkänning för närhetsbrytare och elastisk dämpning på båda sidor, vilket gör att cylindern återgår till sin ursprungliga form efter att ha absorberat stötar eller vibrationer.

 

... Läs mer

Bosch Rexroth och WSH Systems har tecknat ett partneravtal enligt Bosch Rexroths koncept Certified Excellence. Avtalet innebär att WSH Systems nu är certifierad partner inom området Distribution industrihydraulik.

 

... Läs mer

Försäljningen av komponenter, hydraulslang, kopplingar, tätningar, ventiler med mera startades 1961 och blev företagets inriktning från och med 1967

 

Läs mer...

Indigo 500-serien är, tillsammans med dess tillhörande prober, tillräckligt robust för att klara de tuffaste industri- och life science-miljöer, och är också konstruerad för användning utomhus.

 

... Läs mer

På grund av resorestriktioner och hälsoproblem orsakade av coronavirus kommer den 12: e IFK att hållas som ett innovativt evenemang online.

 

Läs mer...

Metal Work har ett komplett utbud samt lösningar vad gäller luftkvalitet, uppdaterat sortiment av proportionella styrenheter, med nya innovativa elektriska och pneumatiska lösningar, och i Regtronic-serien har versioner nu introducerats med IO-Link.

 

... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.