Nyheter

Nyheter

Green Concerns Sdn. Bhd är idag den största påbyggaren i Malaysia och har varit kund till Sunfab sedan 2010. Företaget etablerades 1996 och har vuxit mycket. Den årliga produktionen har under de senaste åren varit mellan 300-500 byggda bilar per år.

 

... Läs mer

Mika Kulju, som tills nyligen var VD för ABB Drive Products-divisionen, har tillkännagivits som ny VD för Danfoss Drives och efterträder Vesa Laisi som går i pension från Danfoss efter åtta år som VD för Danfoss Drives.

 

Tv Vesa Laisi, th Mika Kulju

 

... Läs mer

Från en 500 m² verkstad i Sundsvalls kommun, levererar experter på Aohydraulik underhåll, optimering och skräddarsydda lösningar för hydrauliksystem.

 

... Läs mer

Dunlop Hiflex Skandinavien breddar nu sitt produktprogram med aktiva hydraulik komponenter och systemlösningar. Allt från enskilda komponenter till kompletta system erbjuds marknaden. SUNFAB är en av utvalda leverantörer för premiumprodukter inom området pumpar och motorer och är en mycket viktig samarbetspartner... Läs mer

Under året 2021 uppvisade Sunfab en stark försäljningstillväxt i efterfrågan av hydrauliska pumpar och motorer. Orderingången 2021 ökade med över 40 % jämfört med 2020 och koncernens omsättning uppgick till 263 MSEK vilket är en ökning med 24% jämfört med året innan. Året 2021 summerat hade den högsta orderingången... Läs mer

HAWE Hydraulik erbjuder nu expertis inom elektrifiering av mobila maskiner i kombination med systemrådgivning för effektiv arbetshydraulik under ett varumärke. Det 100 % ägda dotterbolaget HAWE Mattro GmbH med säte i Schwaz kommer i framtiden att använda det nya företagsnamnet under varumärket HAWE i sin externa... Läs mer

Bosch Rexroth på stadig tillväxt

Orderingången steg med 44 procent till ett rekordvärde på 7,5 miljarder euro och säkerställer därmed ännu högre tillväxt. Försäljningen steg med 20 procent till 6,2 miljarder euro. Antalet medarbetare ökade med 4,7 procent och uppgår nu till ungefär 31 100 världen över.

... Läs mer

MP Filtri kommer att deltaga på Windergy 2022 i New Delhi, Indien 27-29 april. Windergy 2022 är en internationell utställning och konferens dedikerad till vindkraftsindustrin.

 

 

 

 

... Läs mer

Efter att Danfoss pausat sin affärsverksamhet i Ryssland den 28 februari och i Vitryssland den 4 mars har de kontinuerligt utvärderat situationen. Med tanke på rådande situation har de beslutat att inleda ett kontrollerat utträde från Ryssland och Vitryssland.

 

... Läs mer

Dunlop Hiflex Danmark har valt att centralisera våra medarbetare till en plats, Kokholm 5, 6000 Kolding, Danmark. Detta för att ha försäljning, inköp, teknik och utvecklingscenter på en och samma plats.

 

Läs mer... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.