Nyheter

Nyheter

A+ mjukvara består av förprogrammerade och testade mjukvarublock inbyggda i Danfoss autonoma styrenhet, XM100. Varje block täcker nyckelområden som perception, positionering och navigering. Programvaran A+ gör det möjligt för användare att lägga till autonom funktionalitet genom att integrera blocken i sina... Läs mer

En soft start-ventils betydelse ökar med systemets storlek, antal aktuatorer och den totala kraften i systemet. Den säkerställer smidig uppstart, förebygger kollisioner, minskar mekaniska belastningar och förbättrar systemets säkerhet.

 

... Läs mer

Danfoss har förbättrat plattformen baserad på PVG 32 med ytterligare elektrohydrauliska modulstorlekar samt nya mekaniska moduler, vilket gör att ventilen kan användas på ett bredare utbud av traktormodeller. Danfoss har lagt till ”zero-leak” el hydrauliska PVBZ 16, 40 och 48 moduler till plattformen,... Läs mer

SD2E-A4/H3 från ARGO-HYTOS är en inskruvningsbar riktningsventil med två solenoider som kan installeras i vilken kavitet som helst med en ¾ UNF (SAE 08) invändig gänga, vilket gör den universell. Inskruvningsventilen sticker ut på marknaden, tack vare dess prestanda. Den klara ett flöde på upp till 30 l/min... Läs mer

 Hydroscand SlangExpress finns nu i Ludvika, vilket innebär att Hydroscand täcker hela Dalarna med sin mobila slangservicejour SlangExpress.

 

Läs mer

De flesta av Metal Works produkter är tillverkade av mässing, aluminium eller teknopolymer, men en betydande del består av produkter tillverkade av rostfritt stål med förbättrad korrosionsbeständighet (AISI 304 och AISI 316).

 

... Läs mer

Bristande filtereffekt påverkar hela maskintillgängligheten. Snabbt återkommande byten, kort livslängd på filtren och återkommande krav på service minskar produktiviteten och kostnadseffektiviteten i din drift.

 

Läs mer... Läs mer

Hydroscand AB tillkännager stolt sin senaste åtgärd för att säkerställa sina medarbetares trygghet och säkerhet. Genom att tillhandahålla personlarm kopplade till SOS Alarm för servicetekniker och butikspersonal som arbetar ensamma vill Hydroscand skapa en trygg arbetsmiljö och möjliggöra snabb kontakt med... Läs mer

Många hjälpfunktioner och individuella moduler finns i högspecialiserade jordbruksmaskinerna.  Alla de behöver inte förses med olja från centralhydrauliken. Genom att använda små decentraliserade miniaggregat för att driva och styra dessa funktioner minimeras rördragning, slanglängder och förenklar... Läs mer

Dunlop Hiflex kan erbjuda slangar med typgodkännande från flera klassningssällskap såsom ABS, BV, CCS, DNV, RINA, Lloyds Register (LR) 

 

Läs mer

HydX har specialbyggt och levererat ännu ett smörjsystem till en internationell gruva. 
Denna gång till den Demokratiska republiken Kongo i Afrika. 
– Det är oerhört spännande att vi återigen blir tillfrågade att ta fram kundanpassade aggregat till den internationella gruvindustrin, säger... Läs mer

John kommer från snabbkopplingstillverkaren CEJN och tar med sig en mängd erfarenhet inom fluidsektorn till sin nya position - med mer än 30 år i branschen, inklusive 15 år i en ledande roll.

 

... Läs mer

Atos R&D har granskat designen av direktstyrda tryckreduceringsventiler RZGE i syfte att förbättra den övergripande prestandan.

 

Läs mer

Sedan förvärvet av AR har Metal Works  samarbetsmöjligheter blivit ännu bredare

 

Läs mer

Instrumentation Products Division, Europe (IPDE) i Parker Hannifin tillkännager lanseringen av kulventiler i Hi-Pro-serien och nålventiler i HNV-serien med helt integrerade O-LOK®-kopplingar med O-ringstätning(ORFS). 

Liksom den välkända A-LOK®-anslutningen är O-LOK®-anslutningen idealisk för... Läs merAnnonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.