Nyheter

Nyheter

HydX framtidssäkrar sin verksamhet och flyttar i nya lokaler i Ystad. 

– Våra lokaler är mer än bara arbetsplatser, de är en bekräftelse på vårt löfte om hållbarhet och vårt bidrag till en grönare framtid, säger HydX COO Mattias Salomonsson. 

 

... Läs mer

SMC lanserar LEHR, ett elektriskt gripdon för kollaborativa robotar, med plug-and-play-konfiguration för UNIVERSAL ROBOTS och FANUC. LEHR har en ISO-kompatibel fläns och signalanslutning, samt inbyggd manuell växlare för att förenkla verktygsbyten. 

 

... Läs mer

WEG:s nya distributionssamarbete med Vuorenmaa, en etablerad leverantör av tekniska produkter som elmotorer och automatiseringslösningar i Finland, kommer att förbättra WEG:s lokala support ytterligare. Det kommer att ge snabbare svarstider och säkerställa en djupare förståelse... Läs mer

Efter en härlig sommar är det dags för det första höstnumret av Fluid Scandinavia. Jag måste erkänna att när vi bestämde tema renlighet var jag lite undrande över hur stort intresse det väckte bland er läsare och i hydraulikbranschen. Det visade sig att intresset och betydelsen av renlighet inom hydrauliken är... Läs mer

Emerson lanserar AVENTICS™ pneumatiska ventiler i XV-serien. Ventilerna i XV-serien är utformade med kompabilitet i åtanke för att ge maskinbyggare inom flera branscher och applikationer inom fabriksautomatisering en flexibel och kostnadseffektiv ventilplattform. 

 

... Läs mer

ARGO-HYTOS tillkännager ytterligare ett tillägg till sin patronventilfamilj. Det är en ny 2/2 och 3/2 hydrauliskt manövrerad riktningsventil SD6H-AY3 och SD6H-AY4 med extern dränering och hög stabilitet. Maxflöde 30 l/min och ett max tryck upp till 350 bar.

 

... Läs mer

Wandfluh UK:s SubSea Competence Center är specialiserat på högpresterande lösningar utformade för att klara extrema tryck på djup upp till 4 000–6 000m.

 

Läs mer

FPJP är en ny elstyrd proportionalventil som SUN lanserat. FPJP har flödesområde upp till 480 l/min och klarar 350 bar i alla portar. Ventilen är normalt stängd och har en inbyggd backventil för returflöde. Den passar i kaviteten T-18A och kan således ersätta manuella flödesventiler eller on/off-ventiler.

... Läs mer

Den 5-7:e september delade AMAB Hydraul och Pirtek Sweden monter på ”Entreprenad Live”. Detta var startskottet på ett samarbete där AMAB levererar både lednings- och hydraulikkomponenter till Pirteks Slangakut-bussar.

 

... Läs mer

SMC introducerar kondensdetektorn PSH, för en kostnadseffektiv övervakning av luftfuktighet och temperatur i pneumatiska system.

 

Läs mer



Annonser

Parker

Med ett komplett program och ett stort produkt- och applikationskunnande är Parker den enda leverantör du behöver inom hydraulik. Lång erfarenhet och egen tillverkning garanterar att våra kunder kan känna trygghet för såväl funktion i det kompletta systemet som i den enskilda komponenten.