Nyheter

Här kommer ett uttalande från Deutsche Messe AG om den nuvarande utvecklingen kring Covid-19.

Publicerad 2020-02-26
av Janne Johansson
Kategori:
Evenemang
Företagsnyheter
Förstasidan

”Vi tar all utveckling kring coronavirus (Covid-19) mycket på allvar. Vi har nära kontakt med de ansvariga hälsomyndigheterna, HANNOVER MESSE Exhibitor Advisory Committee och våra partnerföreningar VDMA och ZVEI".

 

Den 25 februari höll vi ett möte med direktionen för utställarens rådgivande kommitté och föreningarna för att diskutera den aktuella situationen. Alla deltagare var överens om att det är för tidigt på denna punkt att besluta om att skjuta upp HANNOVER MESSE. Vi har inte fått några väsentliga avbokningar från utställare vid evenemanget, som öppnar sina dörrar den 20 april. Vi kommer att föra ytterligare diskussioner med hälsomyndigheterna den här veckan för att besluta om vilken typ av åtgärder som måste genomföras vid HANNOVER MESSE.

 

Utvecklingen i Europa och uppskjutningen av enskilda mässor i Tyskland avslöjar dock att situationen kan förändras från dag till dag. I det avseendet kommer vi att fortsätta att övervaka och diskutera situationen intensivt - i syfte att utvärdera situationen tillsammans med hälsomyndigheterna och utställarens rådgivande kommitté i mitten av mars, vecka 12.

 

Oavsett detta kommer vi att säkerställa högsta möjliga grad av hygien, säkerhet och medicinsk vård på mässan. Hälsa och säkerhet för alla anställda, kunder, partners och gäster har högsta prioritet för Deutsche Messe. ”

 

Dr. Jochen Köckler, ordförande för Deutsche Messe-styrelsen.

 

Översatt från original på engelska.

Läs original här

Annonser